DIENSTEN

DIENSTEN PARTICULIEREN

P. de Reus Bestratingen wordt voornamelijk ingehuurd door particulieren, (klein)bedrijven, gemeenten en VVE’s.

Voor particulieren leggen we vaak complete tuinen aan of we (her)bestraten paden, opritten en terrassen en herstellen verzakte straten. We leggen vijvers aan, we hogen paden op en zijn echte vakstratenmakers als het gaat om het leggen van sierbestrating. De bestrating kan met nieuwe stenen, maar ook hergebruik van oude stenen behoort tot de mogelijkheden. Wij verzorgen niet alleen de inkoop, maar uiteraard ook het transport.

Heeft u een nieuw huis en heeft u nog geen idee wat u met de tuin gaat doen? Wij denken graag mee! In samenwerking met een tuinarchitect kunnen wij een compleet en inspirerend visueel tuinconcept voor u neerzetten.

P. de Reus zal zelf langskomen om geheel vrijblijvend uw wensen door te nemen. Binnen twee dagen ontvangt u een heldere en duidelijke offerte. Na uw akkoord zullen we een afspraak inplannen waarop de bestrating zal plaatsvinden.

DIENSTEN BEDRIJVEN

Naast het straatwerk voor particulieren verzorgt P. de Reus ook handmatig of machinaal straatwerk voor (klein)bedrijven, gemeenten en VVE-verenigingen. Denk hierbij aan het onderhouden en aanleggen van (school)pleinen, parkeerplaatsen, bedrijfsterreinen, stoepen en wegen. Een kleine greep uit de opdrachtgevers van P. de Reus Bestratingen:

ONZE OPDRACHTGEVERS

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt