OVER ONS

OVER ONS

P. de Reus Bestratingen is opgezet door Paul de Reus en is gevestigd op Vlietzicht 51 te Voorschoten. Geïnspireerd door zijn vader, is Paul al ruim 18 jaar werkzaam in deze branche. Paul is opgeleid als allround stratenmaker en heeft verschillende stratenmakers- en vakman grondwerk-, wegen- en waterbouwdiploma’s op zak. Het stratenmakers ambacht in ere houden is hetgeen dat voorop staat. P. de Reus Bestratingen is VCA gecertificeerd. VCA is dé standaard in veilig, gezond en duurzaam werken.

WERKGEBIED

Doorgaans werken wij in een ruime straal om ons vestigingsadres in Voorschoten. We zijn actief in heel Zuid-Holland, maar wij nemen ook werk aan in andere provincies. Vraag ons gerust om meer informatie. We komen graag bij u langs om de eventuele klus te bekijken.

WERKZAAMHEDEN

Onze werkzaamheden zijn erg divers. We worden voornamelijk ingehuurd door particulieren, bedrijven, gemeenten en VVE’s. Een greep uit onze werkzaamheden:

  • Bestrating en sierbestrating
  • Tuinaanleg & onderhoud
  • Grondwerk
  • Wegenbouw
  • Vijveraanleg

Wil je meer over onze werkzaamheden lezen? Neem dan een kijkje bij onze diensten.

Paul de Reus

“Wij zien onszelf als een ambachtelijk stratenmakersbedrijf. Ook al worden tegenwoordig veel projecten machinaal uitgevoerd, wij hechten nog steeds veel waarde aan het ambachtelijke straatwerk. Na 23 jaar ervaring beschikken wij over de kundigheid en het vakmanschap om op ambachtelijke wijze “onder de hamer” het straatwerk aan te brengen.”

 

Paul de Reus

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt